Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на собствениците на 166

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каня те да я покараш на газ и на бензин и да прецениш сам. Газ за 1500лева не е като старите газови с вакумна система... Нека правим разлика ?!?

@trop4i - явно срамим марката.

Към Naso искам да кажа, че това да си караме колите на газ внимателно е много по-добре за тях от това, което би направило едно 18 годишно италианче купувайки си я нова и карайки я незагряла с газ до ламарината на -15 външна температура. Точно това на колите да се трепери безумно е признак на немотия малко или много... (и аз го проявявам на моменти - неизбежно е с БГ доходи)
    Last edited by duronman; d.m.y г., 21:48.
    Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

• Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщение
      В това няма нищо лошо. Лошото идва от проблема, че нито мотора нито колата е пригодена за това..... Според мен и усещането не е същото и колата не е същата.... Имаше една Мареа на газ, ако не греша. Е, там нещата са си съвсем истински.
      Ох,моля ти се,голям аристократ стана и ти
      Хубаво е,че споделяш опит,но
      не се опитвай да наложиш на другите своите идеи, своите правила и своят избор
      Нормално е човек да се занимава със своя живот, не с чуждия
      Казано накратко :
      Не давай акъли на другите, без да са те попитали или извън това, за което ти плащат
      п.п.
      Веднага да се "явиш" в скайп !
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Може да звучи аристократично, карам само с Shell V-Power Racing! - не съм толкова богат за да карам на газ.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
          Ох,моля ти се,голям аристократ стана и ти
          Хубаво е,че споделяш опит,но
          не се опитвай да наложиш на другите своите идеи, своите правила и своят избор
          Нормално е човек да се занимава със своя живот, не с чуждия
          Казано накратко :
          Не давай акъли на другите, без да са те попитали или извън това, за което ти плащат
          п.п.
          Веднага да се "явиш" в скайп !
          Не се държа надменно, а не съм и аристократ. Последните някак си немога да ги възприема и дори започвам леко да уважавам франсетата, че са изклали техните.

За газта, казах нямам против, стига да е направена според производителя. Някак си не го виждам, да променям колата и да слагам разни бомби в багажника. Все пак с две деца съм и багажник си требва. Чувал съм (няма как да съм виждал) какво прави примерно метана с буталата и въобШе...... да не говорим и как понасмърдява.... Все фактори, които ме разубеждават, че това е правилно решение. Другото е фенщина, тя не идва само с парите, щото тогава при мен немаше да доде никога..... И стига с тая Англия, тук съм не щото е по-хубаво... и аз не знам що съм тук, но да кажем, щото ми харесва.

Немоем се явим на скуре, оти май нема тука. Ма имам убава джаджавка, де ми пуща суратефтеря на мириндата
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Може да звучи аристократично, карам само с Shell V-Power Racing! - не съм толкова богат за да карам на газ.
            Ама не казваш по колко 5 х км правиш на година.
            Иначе и аз съм на мнение, че колата трябва да се кара на това гориво, за което е произведена. До миналата година правех по 20 х км на бензин със 155-цата.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Като се ожените за софиянка и живеете в Бургас, ще ви видя аз на какво ще карате, ааамахаа...

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Иначе и аз съм на мнение, че колата трябва да се кара на това гориво, за което е произведена. До миналата година правех по 20 х км на бензин със 155-цата.
                Точно това се опитвам да обясня. Може аз да съм сбркан, щото се бензинови алфи имам.....

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Като се ожените за софиянка и живеете в Бургас, ще ви видя аз на какво ще карате, ааамахаа...
                Я си имам софиянка и съм само 6 пъти по-далече от Бургас
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Верно е, малко карам 7-8х.годишно, а специално тази година дори и по-малко - нека всеки кара с какво си прецени.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

• Айде да се похваля и тук вече официално.
                    Алфа Ромео 166 2.4 JTD 2002г.
                    180 кс. с ремап.
                    Ето и малко снимки.
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=74471&page=3

Comment

• Е да ти е честита и много безаварийни да навъртиш.
                      sigpic
                      Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
                      АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
                      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

• Алфа 166
                        Произведена 2001г
                        бензин - 2.0 ТС - 155 к.с.
                        5 степенна скоростна кутия
                        цвят-сив
                        Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
                        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Честито на новите колеги, да ви слушат корабите
                          Last edited by pitbull; d.m.y г., 20:47.
                          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Мерси колеги,много безаварийни и на вас.

Comment

• Добър вечер!Казвам се Камелия.
                              Тази сутрин попаднах на този форум, докато се ровех за ръководство, на разбираем за мен език, за моята нова Алфа. И воала - регистрирах се!

От вчера съм горда собственичка на Алфа 166 2.4 jtd 20V , 2005та година, 129 kw, тъмно сив металик. Невероятна кола!
                              Ето я и нея:
                              Attached Files
                              Alfa Romeo 166 2.4 jtd 20v 182ps '05

Comment

• Първоначално публикувано от Camellia Покажи съобщение
                                Добър вечер!Казвам се Камелия.
                                Тази сутрин попаднах на този форум, докато се ровех за ръководство, на разбираем за мен език, за моята нова Алфа. И воала - регистрирах се!

От вчера съм горда собственичка на Алфа 166 2.4 jtd 20V , 2005та година, 129 kw, тъмно сив металик. Невероятна кола!
                                Ето я и нея:
                                Супер е колата, много безаварийни километри!
                                Alfa 166jtd,1999

Comment

Working...
                                X